G-WBRP2NGZ3R

Algemene voorwaarden

 

Facturatie- en verzendadres:
EKLI

Ilke De Greef
Dorpsveld 14
1910 Kampenhout

BTW-nummer BE 0703.905.739
EKLI is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belastingen, btw niet van toepassing.
Als je bij EKLI artikelen bestelt, dan verklaar je akkoord te gaan met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden. Geldig vanaf 25 juni 2020. 


Prijzen:
- Alle prijzen vermeld op deze website zijn uitgedrukt in euro's en exclusief verzendkosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op deze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt.
- Alle prijzen zijn per stuk, tenzij anders aangegeven.
- EKLI houdt zich het recht voor de prijzen van de artikelen en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft artikel afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.
- Productfoto's zijn illustratief bedoeld, informatie over de artikelen is steeds indicatief en kleuren kunnen licht afwijken van de foto.
- De handgeletterde kaartjes worden stuk voor stuk met de hand geletterd. Daarom kan het dus ook gebeuren dat het uiteindelijke kaartje lichtjes afwijkt van de foto. Dat maakt het dan ook een uniek kaartje.

Betalingen:

- Na het plaatsen en betalen van de bestelling krijg je een besteloverzicht via e-mail toegestuurd. De artikelen zullen voor jou gereserveerd en/of gemaakt worden.
- Betalingen worden via bancontact gedaan.
- EKLI is een eenmanszaak en behoudt zich dan ook het recht om bij ernstige onvoorziene omstandigheden en/of ziekte een bestelling te annuleren. Hiervan zal je op de hoogte worden gebracht via e-mail.

Aansprakelijkheid en garantie:
- EKLI garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.
- EKLI kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens de verzending.
- De artikelen van EKLI zijn met de grootste zorg gemaakt. EKLI kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schadelijke gevolgen van het gebruik van een product.
- Bij het gebruik van producten die kleine onderdelen bevatten dien je zelf zorg te dragen over het toezicht. EKLI kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen die gebeuren met de artikelen.
- Bij de letterarmbanden en engelsleutelhanger zijn de kralen voorzien van een plating. Deze kan na verloop van tijd afgaan. Zorg er dan ook voor dat de voorwerpen nooit in contact komen met water, parfum of andere vloeistoffen. EKLI kan niet aansprakelijk worden gesteld bij slijtage van tijd of verkeerd gebruik. 

Verzending of afhaling:
- De kosten voor verzending worden standaard berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling. De verzending gebeurt met B-post en via enveloppenpost/pakketpost en zal naar het opgegeven leveringsadres opgestuurd worden. (Dit adres geef je door bij bestelling.) 
- Brievenbuspost wordt standaard verzonden in een gewatteerde envelop of brievenbusdoos met postzegels (non-prior). Reken op min. 3 werkdagen levertijd.
- Kies je liever voor zekerheid zodat je jouw pakket op de voet kan volgen? Kies dan bij verzendmethode voor 'pakketpost'. Je ontvangt van Bpost een e-mail waarmee je het pakket kan volgen. (vaste kost van 6,50 euro)
- Vanaf 45 euro worden pakketjes gratis verzonden.
- Punnik*kaarten worden altijd via pakketpost verzonden om er zeker van te zijn dat de gepunnikte namen/woorden mooi bij u thuis aankomen.
- Cadeaupakketjes worden altijd via pakketpost verzonden.
- EKLI is niet verantwoordelijk voor vertraging van de verzending door onregelmatigheden of problemen bij B-Post. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending. Indien er zich een probleem voordoet gelieve EKLI hiervan dan op de hoogte te brengen via e-mail. (ekli.handmade@gmail.com)
- Je kan de bestelling ook komen afhalen, dan hoef je de verzendkosten uiteraard niet te betalen. Afhalen dient te gebeuren te Kampenhout en dit steeds na afspraak.

Levertijd:
- Reken op een levertijd van 7 werkdagen bij handgeletterde en gepersonaliseerde papierwaren of cadeaukaarten.
- Reken op een levertijd van 2 à 3 werkdagen bij gedrukte kaarten.
- Bestel je zowel postkaarten, als gepersonaliseerde producten, dan reken je de levertijd van 7 werkdagen.
- Indien deze levertijd toch langer is wegens onvoorziene omstandigheden, brengt EKLI je hiervan op de hoogte.

- De koper bezorgt aan EKLI het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
- In geval van niet-levering van de producten (door een fout in de voorraadtelling of het niet op voorraad zijn van onderdelen/materialen) worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding of kan de koper kiezen voor een alternatief product. 
Retourzendingen:
- Indien de koper niet tevreden is met de geleverde producten, dan is het mogelijk een bestelling te retourneren. De koper moet EKLI hiervan binnen de 3 kalenderdagen na ontvangst van de producten op de hoogte gebracht hebben via e-mail, samen met de naam, adres en rekeningnummer. De producten kunnen teruggestuurd worden aan EKLI in de originele verpakking en onbeschadigd. De verzendingskosten zijn ten laste van de koper. Deze producten moeten binnen een week na het melden van de retour toekomen bij EKLI. EKLI behoudt zich het recht om pakketten niet in ontvangst te nemen als ze niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen. Na correcte ontvangst van de producten zal EKLI binnen 10 kalenderdagen het aankoopbedrag terug storten op je rekening.
Alle rechten voorbehouden:

-  Alle ontwerpen op deze website zijn uniek en eigendom van EKLI. Niets mag gekopieerd, gereproduceerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming van EKLI.