G-WBRP2NGZ3R

Verzending

Verzending of afhaling:
- De kosten voor verzending worden berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling. De verzending gebeurt met B-post en via enveloppenpost/pakketpost en zal naar het opgeven leveringsadres opgestuurd worden. (Dit adres geef je door bij bestelling.) 
- Vanaf 45 euro worden pakketjes gratis verzonden.
- Punnik*kaarten worden altijd via pakketpost verzonden om er zeker van te zijn dat de gepunnikte namen/woorden mooi bij u thuis aankomen.
- EKLI is niet verantwoordelijk voor vertraging van de verzending door onregelmatigheden of problemen bij B-Post. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending. Indien er zich een probleem voordoet gelieve EKLI hiervan dan op de hoogte te brengen via e-mail. (ekli.handmade@gmail.com)
- Je kan de bestelling ook komen afhalen, dan hoef je de verzendkosten uiteraard niet te betalen. Afhalen dient te gebeuren te Kampenhout en dit steeds na afspraak.

Levertijd:
- Reken op een levertijd van 7 werkdagen bij handgeletterde en persoonlijke kaarten. 
- Reken op een levertijd van 2 à 3 werkdagen bij gedrukte kaarten. 
- Indien deze levertijd toch langer is wegens onvoorziene omstandigheden, brengt EKLI je hiervan op de hoogte.

- De koper bezorgt aan EKLI het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
- In geval van niet-levering van de producten (door een fout in de voorraadtelling, of niet op voorraad zijn van onderdelen/materialen) worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding of kan de koper kiezen voor een alternatief product.